MeeGo leeft (even) op dankzij Nokia N9

1
102

Ingebruikname
Wanneer we de Nokia N9 voor het eerst in gebruik nemen, valt vooral de eenvoud op. De simkaart plaatsen is erg eenvoudig dankzij de vlot toegankelijke slede op de bovenzijde van het toestel. Hou er wel rekening mee dat je een micro-simkaart nodig hebt! Indien nodig kan je in een winkelpunt van je mobiele provider om een ruil-sim vragen. De winkelier kan de contacten van je bestaande simkaart overzetten, zodat je deze niet verliest. Eenmaal de simkaart geplaatst is, kan je het toestel inschakelen en instellen voor gebruik. MeeGo werpt geen wizard op die je moet doorlopen, maar een startscherm waarin je de belangrijkste instellingen kan configureren.

MeeGo gebriuktgeen wizard die je moet doorlopen, maar een startscherm waarin je de belangrijkste instellingen kan configureren

MeeGo gebriuktgeen wizard die je moet doorlopen, maar een startscherm waarin je de belangrijkste instellingen kan configureren (© ; licentie: )

Je kan de tijd, datum, taal en regionale instellingen kiezen. De tijd stel je in door te draaien met een instelring en dat gaat erg vlot en oogt bovendien heel vernieuwend. Om de taalwijziging door te voeren, hoeft het toestel niet eens te herstarten. Als we klaar zijn met de configuratie van de instellingen, drukken we op ‘OK’. Enkele seconden later is het toestel klaar voor gebruik. We kregen nergens de kans om te verbinden met een wifi-netwerk. Geen nood! Wanneer we naar een webadres surfen, vraagt de telefoon om te verbinden met internet. We selecteren ons draadloze netwerk, geven de netwerksleutel in en drukken op ‘Verbinden’. De configuratie is op die manier een fluitje van een cent.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelSuperdunne kabels om onzichtbaar weg te werken
Volgend artikelDuo Led-monitoren met IPS- en MVA-technologie uit de Professional-serie van ViewSonic

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.