Powerline adapter met drie Gigabit poorten

0
38
devolo breidt zijn Powerline productlijn uit met de dLAN 500 AVtriple+ adapter die is uitgerust met drie Gigabit poorten. Meerdere apparaten kunnen zo de hoge bandbreedte benutten tijdens het netwerken via het elektriciteitsnet.

De devolo dLAN 500 AVtriple+ maakt deel uit van de dLAN 500 AV-serie Powerline adapters die een theoretische doorvoersnelheid tot 500 MBit/s bieden via een bestaand stroomnet in huis of kantoor. De nieuwe Powerline adapter heeft een geïntegreerde stopcontact en een geïntegreerde Gigabit-switch met drie netwerkaansluitingen. Hierdoor is het mogelijk om meerdere apparaten in het netwerk te laten werken met de hoge bandbreedte. De dLAN 500 AVtriple+ kan op die manier bijvoorbeeld meerdere 3D-HD-streams simultaan doorsturen en ontvangen.

devolo dLAN 500 AVtriple+

devolo dLAN 500 AVtriple+ (© ; licentie: )

Gegevens worden beveiligd met 128-Bit-AES-encryptie. De beveiliging kan je activeren met één druk op de encryptieknop. De dLAN 500 AVtriple+ is ook uitgerust met Dynamic PowerSave technologie die het stroomverbuik in stand-by met 90% vermindert, waardoor het verbruik volgens devolo slechts 0,5 watt bedraagt in stand-bymodus. Met de dLAN Cockpit software kan je het dLAN-netwerk beheren en configureren.

Prijs en beschikbaarheid
De devolo dLAN 500 AVtriple+ is vanaf eind oktober 2011 in de winkels verkrijgbaar als losse adapter of als starter kit. De Starter Kit bevat twee adapters (één dLAN 500 AVtriple+ en één dLAN 500 AVplus) en heeft een adviesprijs van € 179,90. De afzonderlijke adapter heeft een adviesprijs van € 99,90.

Foto van devolo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelProfessionele, gebruiksvriendelijke pc-labeler van DYMO
Volgend artikelDocumentbeheersoftware PaperPort bewaart alles in de cloud
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.