Home Bedrijven

Professionele, gebruiksvriendelijke pc-labeler van DYMO

0
82
De DYMO LabelManager PnP moet het van zijn gebruiksvriendelijkheid hebben. Op PC of Mac kun je hem gewoon via usb aansluiten en direct labels beginnen printen, zonder dat je bijkomende software hoeft te installeren. Klinkt veelbelovend, maar hoe plug and play is deze labelmaker echt? Wij zochten het voor je uit.

De DYMO LabelManager PNP sluit je via usb aan op pc of mac en heeft geen extra voeding nodig dankzij de interne Li-Ion batterij die via de computer oplaadt. Hij heeft geïntegreerde software waarmee je onmiddellijk kunt beginnen labelen. Deze labeler is compatibel met alle D1 tapes van DYMO.

In de doos
Naast de labelprinter bevat de doos een Quick Start Guide (ook Nederlandstalig), een nog zelf te installeren Li-Ion batterij, een usb-kabel en een zwartwit labelcassette met etiketten van 12mm breed (3 m etiketten, terwijl de cassettes die worden verkocht 7 m labels hebben, maar DYMO verdient zijn geld nu eenmaal met de verkoop van die labels).dymo labelmanager pnp

Werking
De Dymo LabelManager PnP werkt via usb en zonder dat je nog bijkomende software hoeft te installeren, op voorwaarde dat je Windows XP, Vista of 7 gebruikt of Mac OS v10.5.8 of later. Hoe dat kan? Simpel, Dymo is zo slim om de benodigde software op het apparaat zelf te installeren. De labeler bevat immers een flashgeheugen van 4 MB, net voldoende om DYMO Label Light software te bevatten.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.