Documentbeheersoftware PaperPort bewaart alles in de cloud

0
40
De veertiende versie van Nuance’s software voor elektronisch documentenbeheer slaat je gescande documenten op in een beveiligde cloud op het internet. De scans worden tot acht keer verkleind om opslagruimte te besparen.

Nuance PaperPort 14 vereenvoudigt het scannen en organiseren van documenten. De nieuwe versie heeft een verbeterde beeldverwerking en slaat pdf-scans in een sterk gecomprimeerd formaat op (Nuance PDF-MRC), zodat ze tot acht keer minder opslagruimte gebruiken. Documenten kunnen lokaal worden bewaard, op een netwerkschijf worden geplaatst, maar ook opgeslagen worden in PaperPort Anywhere, de cloudtoepassing van Nuance. De elektronische documenten kun je daarna gemakkelijk overal raadplegen, niet alleen op andere pc’s maar ook op smartphones en tablets dankzij gratis apps voor Apple iPad, Apple iPhone en Google Android. Paperport 14Met de Nuance Connectors kun je je documenten ook bewaren bij andere internetdiensten, zoals Google Docs. De nieuwe versie scant en bewaart documenten ook sneller door ze automatisch een naam te geven en ze op de juiste plaats op te slaan. Zwarte randen en perforaties worden bovendien automatisch uit scans verwijderd.

Prijzen
De standaardversie kost 79 euro. De Professional-versie met geïntegreerde OmniPage OCR en beveiligingsfuncties, kost 129 euro of 99 euro voor een upgrade. Merkwaardig genoeg geeft Nuance geen kortingen voor downloads: de versie in doos en de versie als download kosten evenveel. Dat kan beter!

Foto van Nuance
Categorieën: Producenten, Software
Naar begin pagina.
Vorig artikelPowerline adapter met drie Gigabit poorten
Volgend artikelAndroid tablets: Samsung versus Sony
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.