Nieuwe legale streamingwebsite voor muziekliefhebbers

0
80

Themazenders
We7 biedt de gebruikers ook de keuze uit een groot aantal themazenders. Enkele voorbeelden van themazenders die beschikbaar waren tijdens onze test: ‘Rock Werchter Radio’, ‘Groezrock 2011 Radio’, ‘Belgium Top 50 Radio’ en vele anderen.
Tussen de Vlaamse en Nederlandse artiesten vinden we bijvoorbeeld Clouseau, Mama’s Jasje, Guus Meeuwis, The Scabs, Gorki en vele anderen. Misschien zijn niet alle nummers van deze artiesten opgenomen in de database, maar toch is het aanbod zeer groot en gevarieerd.

We7 Themazenders

We7 Themazenders (© ; licentie: )

Elke maand heb je bovendien recht op 50 gratis aanvragen uit de catalogus van We7. Het aangevraagde nummer wordt meteen toegevoegd aan je playlist. Deze on-demand service is zeer handig voor gebruikers die zelf een volledige playlist willen samenstellen, maar je bent dus beperkt tot 50 nummers per maand. Je kan ook zelf een station maken. We7 stelt dan een playlist samen met soortgelijke muziek. Als je kiest voor bijvoorbeeld Milk Inc, zal je ook Sylver, 2 Fabiola, Lasgo, etcetera aantreffen in de playlist. We hebben ook vastgesteld dat niet elke song op hetzelfde volume wordt afgespeeld. Dat kan dus nog verbeterd worden. Verder kijken wij erg uit naar een betalende service waarbij je onbeperkt nummers kan aanvragen en de reclame wegvalt.

1
2
3
4
5
Vorig artikelEen game om pasta te leren draaien
Volgend artikelLaptop toont 3D-beelden zonder bril

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.