Nieuwe legale streamingwebsite voor muziekliefhebbers

0
80
We7 Logo

We7 Logo (© ; licentie: )

Muziekliefhebbers kunnen hun hartje ophalen, want op 28 juni maakte We7 Internet Radio Plus zijn intrede in België. We7 is een legale, gratis muziekstreamingwebsite die vanaf nu ook beschikbaar is in België. Naar eigen zeggen beschikt We7 over meer dan 6,5 miljoen nummers van vooraanstaande artiesten, platenlabels en distributeurs van over de hele wereld. Wij geven onze ongezouten mening op de nieuwe dienst.

We7 is een dienst voor en door muziekliefhebbers. Een van de oprichters is de voormalige Genesis-zanger Peter Gabriel. Dankzij advertenties rond de muziekspeler en tussen een aantal nummers kan je de dienst volledig gratis gebruiken. Ook bands zonder label kunnen muziek aanbieden via We7. Daardoor is de dienst niet alleen geschikt om je favoriete muziek op te vragen, maar ook om nieuwe artiesten of nummers te leren kennen.

Registreren bij We7

Registreren bij We7 (© ; licentie: )

Registratie
Wanneer je je registreert bij We7, kan je gratis en onbeperkt radio luisteren. Bovendien mag je elke maand tot 50 nummers aanvragen. Het registratieproces is soepel en eenvoudig. Je surft daarvoor naar www.we7.be en kiest rechtsboven voor ‘Registreren bij we7’. Vervolgens kies je een gebruikersnaam en wachtwoord. Verder vraagt We7 ook een geldig e-mailadres, je geslacht, geboortedatum en woonplaats.

1
2
3
4
5
Vorig artikelEen game om pasta te leren draaien
Volgend artikelLaptop toont 3D-beelden zonder bril

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.