Stijlvolle Nokia Bluetooth headset

0
54
Nokia Bluetooth Headset BH-609 in witte uitvoering

Nokia Bluetooth Headset BH-609 in witte uitvoering (© ; licentie: )

Bluetooth
De Nokia Bluetooth Headset BH-609 is compatibel met Bluetooth specificatie 2.1 + EDR (Headset Profile 1.1 en Hands-Free Profile 1.5. Je kan het toestel dus met elke moderne, Bluetooth compatibele, mobiele telefoon gebruiken. Wij testten deze headset met een HTC Hero die op Android 2.1 (Eclair) draait.

Ingebruikname
We laden de batterij voor het eerste gebruik volledig op met de meegeleverde AC-15E thuislader. Wanneer de batterij vol is, wordt het indicatielampje groen. Als de batterij bijna leeg is, hoor je om de vijf minuten een geluidssignaal en knippert het indicatielampje rood. We schakelen de BH-609 headset in door de multifunctionele toets ongeveer twee seconden ingedrukt te houden. De headset wordt in koppelingsmodus gestart als deze nog niet gekoppeld werd met een apparaat. Je kan de BH-609 headset koppelen met maximaal acht apparaten, maar het aantal actieve verbindingen is beperkt tot twee. Binnen drie minuten moet je de Bluetooth-functie op je mobiele telefoon activeren en zoeken naar Bluetooth apparaten. We kiezen ‘Scannen naar apparaten’ op onze HTC Hero en selecteren de BH-609 headset uit de lijst met gevonden apparaten. Binnen enkele ogenblikken waren we verbonden en was de BH-609 headset klaar voor gebruik. We moesten geen pin-code invoeren, maar als je deze vraag toch krijgt, voer je ‘0000’ in als pin-code. Bij sommige telefoons zal je ook nog expliciet moeten aangeven dat de verbinding automatisch moet worden hersteld (bijvoorbeeld na het uitschakelen van de apparaten).
De BH-609 headset zit goed in het oor en dus hebben we het meegeleverde oorhaakje zelfs niet moeten gebruiken. De gesprekskwaliteit is zeer goed en de bediening zeer intuïtief! Het oorhaakje zelf oogt een beetje fragiel, maar blijkt toch vrij stevig te zijn.

1
2
3
Vorig artikelMilieuvriendelijke A4-kleurenlaser met dual-core processor
Volgend artikelSmart-functies verbeteren prestaties Philips LED-monitoren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.