Headset voor intensief gamen

0
60
Sennheiser lanceert een nieuwe gaming headset die hoogwaardige audio biedt met verbeterde ruisonderdrukking en een ergononomisch oorkussen en verstelbare hoofdband voor een perfecte pasvorm.

De nieuwe Sennheiser GSP 600 is ontwikkeld om tijdens lange gamesessies een optimaal draagcomfort te garanderen. De nieuwe oorkussens zijn gemaakt van verkoelend suèdeachtig materiaal dat voorkomt dat het oorkussen aan je huid blijft plakken, gecombineerd met kunstleer voor een betere ruisonderdrukking.

De GSP 600 is voorzien van een instelbare hoofdband om de contactdruk aan te kunnen passen en een verbeterd metalen scharniersysteem wat moet zorgen voor een optimale pasvorm. De headset weegt 395 gram.

De microfoon van de GSP 600 is uitgerust met ruisonderdrukking om achtergrondgeluiden te minimaliseren en de communicatie met teamleden te verbeteren. De microfoon kan snel gedempt worden door de hefboomarm op te tillen, terwijl het volume aangepast kan worden via een draaiwiel in het oor.

Sennheiser heeft de GSP 600 uitgerust met een nieuw luidsprekersysteem met verbeterde aluminium voice coil speakers. De hoofdtelefoon heeft een frequentiebereik van 10 tot 30.000 Hz en een impedantie van 80 Ohm. Het verhoogde sub-bas-bereik moet zorgen voor een betere beleving van games en films.

De GSP 600 ondersteunt verschillende platformen voor gamen op pc, Mac en consoles met een 3,5 mm jackplug-aansluiting. Het gebruik met mobiele apparaten is verbeterd dankzij een reductie van impedantie in het akoestisch systeem.

Sennheiser GSP-600 (© ; licentie: )

De Sennheiser GSP 600 gaming headset heeft een adviesprijs van € 249.

Foto van Sennheiser
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelRouter kiest automatisch snelste verbinding
Volgend artikelKrachtige mobiele vpn-router met wifi
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.