Smart-functies verbeteren prestaties Philips LED-monitoren

0
71
Philips Moda 248C3LH

Philips Moda 248C3LH (© ; licentie: )

MMD Monitors & Displays, het bedrijf achter Philips-monitoren, lanceert een nieuwe serie LCD-monitoren onder de naam Moda. In deze reeks brengt het een 21,5-inch en 23,6-inch model uit in een slank en attractief ontwerp.

Het breedbeeldscherm van de Philips Moda 248C3LHSB en 228C3LHSB wordt omrigd door een zwart plastic frame dat contrasteert met de achterkant die is uitgevoerd in wit plastic. Voor de voet is gekozen voor aluminium. De Philips 248C3 en 228C3 ondersteunen een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Beide monitoren hebben twee HDMI-poorten en een VGA-aansluiting.
Voor de achtergrondverlichting gebruiken de beeldschermen White LED (W-LED)-technologie die een hogere helderheid biedt en efficiënter omspringt met energie wat de beide monitoren de Energy Star 5.0 certificatie oplevert. De helderheid van de 228C3 bedraagt 250 cd/m² en die van de 248C3 300 cd/m². Door het gebruik van LED-technologie bevatten de nieuwe Philips-monitoren geen kwik en zijn ze dus ook milieuvriendelijk.
De twee nieuwe monitoren zijn ook uitgerust met nieuwe Smart-functies die voor een betere gebruikerservaring zorgen. SmartKolor verbetert het RGB-opbrengstniveau van het scherm en zorgt daarmee voor betere visuele kleuren en levendigere beelden. SmartTxt verbetert het lezen van PDF’s en e-boeken door het contrast en de scherpte van randen te verhogen. Hierdoor werkt de monitor ontspannend op de ogen en biedt hij een leeservaring die vergelijkbaar is met die van een e-reader.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips Moda 248C3LHSB heeft een adviesprijs van € 258 en de Philips Moda 228C3LHSB een adviesprijs van € 219.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelStijlvolle Nokia Bluetooth headset
Volgend artikelEen game om pasta te leren draaien
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.