Stijlvolle Nokia Bluetooth headset

0
54
Nokia Bluetooth Headset BH-609

Nokia Bluetooth Headset BH-609 (© ; licentie: )

Het Finse Nokia produceert niet alleen mobiele telefoons, maar ook allerlei telecom-accessoires. Het bedrijf biedt een heel gamma accessoires aan, onder meer headsets, laders, luidsprekertjes, etcetera. Wij testten de Nokia Bluetooth Headset BH-609.

Nokia heeft een rijke geschiedenis. Het bedrijf ontstond in 1865 in het zuidwesten van Finland. Oorspronkelijk was Nokia een houtbedrijf dat werd opgericht door mijningenieur Fredrik Idestam. Geleidelijk aan evolueerde Nokia naar een groot informatietechnologiebedrijf. Sinds 1990 spitst Nokia zich enkel toe tot zijn kernactiviteit: telecommunicatie. Anno 2011 is deze onderneming nog steeds sterk vertegenwoordigd in de telecomsector.

In de doos
In de doos vinden we naast de Bluetooth Headset BH-609 zelf ook nog een aantal accessoires. Nokia levert een AC-15E 100-240V lader, vijf oordopjes (in verschillende maten), een oorhaakje en een (Nederlandstalige) handleiding mee. Een autolader behoort niet tot het pakket. Deze zal je los moeten aanschaffen (Nokia DC-4).

Design
De Nokia Bluetooth Headset BH-609 is erg stijlvol. De headset is uitgevoerd in muizengrijs met chroomkleurige accenten. De BH-609 headset oogt zeer solide en is erg slank. Op de voorzijde van de headset zien we een multifunctionele toets en de microfoons. De rechter zijkant biedt plaats aan de voedingsaansluiting. Op de linker zijkant werd een volume/mute toets aangebracht. De bovenzijde beschikt over een ‘Mijn eigen knop’. Tot slot vinden we op de achterzijde een indicatielampje, het oortje zelf en een bevestiging voor de meegeleverde oorlus.

1
2
3
Vorig artikelMilieuvriendelijke A4-kleurenlaser met dual-core processor
Volgend artikelSmart-functies verbeteren prestaties Philips LED-monitoren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.