Samsung CLP-775ND kleurenlaserprinter

Milieuvriendelijke A4-kleurenlaser met dual-core processor

0
Samsung CLP-775ND

Samsung CLP-775ND (© ; licentie: )

Samsung breidt het gamma kleurenlaserprinters uit met een nieuw model dat bedoeld is voor de zakelijke markt en met name voor kleine en middelgrote bedrijven met grote afdrukvolumes.

De nieuwe Samsung CLP-775ND is uitgerust met een 600 MHz dual-core processor. De kleurenlaserprinter biedt een afdruksnelheid tot 33 A4-pagina’s per minuut. De eerste pagina schuift binnen 11 seconden uit de printer, ook bij complexe grote kleurendocumenten, aldus Samsung. De CLP-775ND heeft een 1 GB Ethernet netwerkaansluiting. De papiercapaciteit bedraagt 1600 pagina’s uit drie lades en de laserprinter kan ook overweg met dikker papier en hoogwaardige papiersoorten.
De CLP-775ND verbruikt 22% minder energie ook in stand-by-modus dan eerdere modellen volgens Samsung. De kleurenlaser heeft een ingebouwde duplexeenheid die een 2-Up modus biedt en lege pagina’s overslaat, zodat minder toner wordt verbruikt. De CLP-775ND biedt ook printerbeheer met de SyncThru Admin 5 en Easy Printer Manager van Samsung. Met SyncThru Admin kunnen meerdere printers remote worden beheerd. Het programma Easy Printer Manager dient om de instellingen te configureren, de printerstatus te bewaken of toner te bestellen. Standaard levert Samsung ook Security Framework bij de laserprinter. Documenten worden pas vrijgegeven wanneer de gebruiker een viercijferige code op het apparaat intoetst. Deze mogelijkheid voorkomt dat gevoelige of vertrouwelijke informatie op de printer achterblijft of door derden wordt meegenomen. Documenten worden ook beschermd door een 256-bits sleutel voor encryptie op de harde schijf. De printer heeft de volgende afmetingen: 446 x 481 x 464 mm.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung CLP-775ND A4-kleurenlaserprinter heeft een adviesprijs van € 659 (excl. BTW).

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.