Razer Ifrit streaming-headset

Lichte headset voor streaming media

0
Razer, gespecialiseerd in hard- en software voor gamers, lanceert de Razer Ifrit, een streaming-headset in een discreet ontwerp en de USB Audio Enhancer waarmee twee headsets aangesloten kunnen worden op één pc.

De Razer Ifrit is een headset die vooral geschikt is voor mobiele streamers dankzij het compacte ontwerp en de eenvoudige éénaderige aansluiting. Het lichte en onopvallende design biedt meer bewegingsvrijheid voor de camera.

De Ifrit heeft een verstelbare unidirectionele condensatormicrofoon en twee in-ear-oordopjes. Het ergonomische ontwerp maakt de headset volgen Razer uiterst geschikt voor streamers die minimale zichtbaarheid van hun audioapparatuur wensen, maar toch professionele audiokwaliteit willen leveren.

De Razer Ifrit kan je ook gebruiken met Xbox One en PS4 via de aansluiting op de joystick of via de Razer USB Audio Enhancer op de PS4.

Die USB Audio Enhancer is een usb-naar-analoog-omvormer die de geluidskwaliteit van de microfoon verbetert en het mogelijk maakt om twee Razer Ifrit headsets aan te sluiten op één pc. Zo kunnen twee gebruikers tegelijkertijd streamen.

Razer Ifrit

De Razer Ifrit headset heeft een adviesprijs van €99,99. De adviesprijs van de Razer USB Audio Enhancer bedraagt €24,99.

Foto van Razer
Website: Razer EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.