Wakend internet-oog van Sitecom

2
287

De laatste optie laat je onder andere toe om een netwerk tijdserver (NTP) te definiëren, zodat de camera zelf datum en tijd ophaalt en je dit niet manueel hoeft te doen. Trouwens, het viel ons op dat de manueel ingestelde tijd wegvalt telkens wanneer de camera zonder stroom valt. Je kunt dus best opteren voor NTP, zodat de tijdinstelling volautomatisch gebeurt. Via de Toolbox kun je ook de LEDs op de voorkant uitschakelen. Wat ons betreft is dat een goed idee, want het groene ledje op de voorkant knippert constant en dat kan erg irritant zijn.

Sitecom wl-405 webbeheer

Sitecom wl-405 webbeheer (© ; licentie: )

Mogelijkheden
De Sitecom WL-405 ondersteunt het Real Time Streaming Protocol (RTSP) protocol. Die streams kun je openen in verschillende programma’s, zoals de populaire mediaspeler VLC. Je typt gewoon het rtps-netwerkadres, bijvoorbeeld rtps://192.168.0.161:554/ipcam.sdp.

1
2
3
4
Vorig artikelAngry Birds vliegen fysieke wereld binnen (bis)
Volgend artikelDraagbare harde schijf met USB 3.0
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Hallo
    Beschik over Bbox router van belgacom en slaag er niet in om de WL405 aan de praat te krijgen.Kunnen Jullie helpen met richtlijnen voor draadloze aansluiting.
    Met dank

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.