Draadloze HD bewakingscamera met cloud-technologie

0
46
D-Link breidt het gamma bewakingscamera’s uit met een draadloos model voor buitengebruik dat van op afstand beheerd kan worden.

Met de D-Link HD Wireless Outdoor Cloud camera (DCS-2332L) hou je ook buiten je woning een oogje in het zeil. Dit nieuwste model in het assortiment bewakingscamera’s voor consumenten van D-Link beschikt over mydlink Cloud Services waarmee je de camera op afstand kan beheren en real-time beeldmateriaal kan streamen naar pc, laptop, iPhone, iPad, of Android toestel.

D-Link DCS-2332L

D-Link DCS-2332L (© ; licentie: )


De HD Wireless Outdoor Cloud camera is bedoeld voor buiten op plekken waar wel stroom beschikbaar is maar geen netwerkaansluiting. De D-Link DCS-2332L is IP65-gecertificeerd en stof- en spatwaterdicht. De camera heeft een 1 megapixel CMOS sensor, waarmee 720p HD videobeelden worden opgenomen. Ook heeft de camera een audio-uitgang en ingebouwde microfoon voor audio-opnamen. Hij kan daardoor ook dienst doen als toegangssysteem.

De camera ondersteunt ook night vision en PIR–bewegingsdetectie. Wanneer bewegingen worden gedetecteerd wordt een melding verzonden naar de gebruiker. Je kan beelden opnemen met een Netwerk Video Recorder. De camera biedt ook de mogelijkheid een microSD-kaartje (niet meegeleverd) te gebruiken voor opnames zodat je ook zonder een pc of netwerkopslagapparaat opnames kan bewaren.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link HD Wirelles Outdoor Cloud camera (DCS-2332L) is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 369.

Vorig artikelAOC LED-breedbeeldmonitor in 21:9 Cinemascope-formaat
Volgend artikelLogitech Folio toetsenbord beschermt ook iPad en iPad mini
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.