AOC LED-breedbeeldmonitor in 21:9 Cinemascope-formaat

0
17
AOC introduceert de myMulti-Play breedbeeldmonitor met een schermdiagonaal van 73,7 cm waarop je Cinemascope-films kan bekijken zonder storende zwarte balken.

Met de AOC myMulti-Play q2963Pm LED-breedbeeldmonitor kijk je naar een ultrabreed beeld van 29 inch of 73,7 cm. Filmliefhebbers zullen het 21:9 Cinemascope-formaat waarderen waardoor ze films kunnen kijken zonder de storende zwarte balken boven en onder het beeld.

AOC myMulti-Play q2963Pm

(© ; licentie: )

De myMulti-Play van AOC gebruikt een IPS-scherm en biedt een UWHD-resolutie van 2560 x 1080 pixels. Het beeldscherm biedt een standaarcontrast van 1000:1 en een een dynamisch contrast van 50.000.000:1, een responstijd van 5 ms, een helderheid van 250 cd/m² en kijkhoeken tot 178° verticaal en horizontaal.

Op de breedbeeldmonitor kan je meerdere signaalbronnen tegelijk aansluiten, zoals een Blu-rayspeler of een computer. Via de geïntegreerde MHL-aansluiting kunnen Android-gebruikers hun toestellen rechtstreeks aansluiten op de monitor zodat ze de inhoud van smartphone of tablet kunnen weergeven op het superbrede beeldscherm, terwijl de mobiele toestellen tegelijkertijd worden opgeladen.

Daarnaast heeft AOC de myMulti-Play niet alleen voorzien van een HDCP-compatibele HDMI-aansluiting, maar ook van DVI-D- en D-Sub-poorten en twee DisplayPorts. De monitor heeft ook ingebouwde luidsprekers. De q2963Pm is ook compatibel met VESA-wandbevestigingen van 100 mm.

Dankzij de nieuwste led-achtergrondverlichting heeft de q2963Pm een stroomverbruik van 26 watt (0,5 watt bij stand-by). Programma’s als Eco Mode en e-Saver helpen nog meer energie te besparen door de led-uitvoer aan te passen aan het omgevingslicht. Via i-Menu kan je e monitorinstellingen wijzigen met de muis. Met de Screen+ software kan je het extra grote bureaublad in meerdere deelvensters verdelen die toegankelijk zijn via snelkoppelingen.

Prijs en beschikbaarheid
De AOC myMulti-Play q2963Pm LED-breedbeeldmonitor is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 499.

Foto van AOC
Website: AOC EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAsus combineert Android smartphone met 10-inch tablet
Volgend artikelDraadloze HD bewakingscamera met cloud-technologie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.