Home Hardware

Logitech Folio toetsenbord beschermt ook iPad en iPad mini

0
55
Logitech introduceert draadloze toetsenborden voor de iPad en iPad mini die ook het touchscherm en de achterzijde van de tablet beschermen.

De Logitech Keyboard Folio en Keyboard Folio mini combineren de Logitech Ultrathin Keyboard Cover met een hoes die zowel voor- als achterzijde van de iPad en iPad mini beschermt. Het Folio toetsenbord wordt via Bluetooth verbonden met de iPad. Het biedt de type-ervaring van traditionele, full-size toetsen met snelkoppelingen voor de iPad.

Logitech Keyboard Folio voor iPad

Logitech Keyboard Folio voor iPad (© ; licentie: )


De Logitech Keyboard Folio en Keyboard Folio mini kan je in twee standen gebruiken. Daarnaast beschikken beide tablet-accessoires over een directe aan-uitfunctie die de iPad automatisch inschakelt wanneer de Keyboard Folio wordt geopend en op stand-by zet wanneer deze wordt gesloten.

De Logitech Keyboard Folio en Keyboard Folio mini worden gevoed door een batterij die je oplaadt met een miniUSB-kabel en die volledig opgeladen goed is voor drie maanden werken. De beschermhoezen met toetsenbord hebben magnetische sluitingen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech Keyboard Folio is vanaf april 2013 te koop voor een adviesprijs van € 99,99 euro. De Logitech Keyboard Folio mini is vanaf mei 2013 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 79,99 euro.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.