Angry Birds vliegen fysieke wereld binnen (bis)

0
35
Angry Birds

Angry Birds (© ; licentie: )

Het immens populaire spelletje Angry Birds lijkt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor afgeleide producten en reclamecampagnes.

Eerder kondigde Mattel al een bordspel aan gebaseerd op Angry Birds. Een Brits koppel bakte dan weer een verjaardagstaart helemaal in de stijl en kleuren van Angry Birds waarmee kindlief het spel in de fysieke wereld kon spelen. En onlangs toonden de reclamejongens van T-Mobile een in openlucht speelbare variant om het aanbod aan smartphones van het telecombedrijf in de verf te zetten
De bediening van de levensgrote Angry Birds-variant gebeurt op het touchscherm van een smartphone, maar verder verloopt het verslavende spelletje helemaal in de echte wereld, compleet met ontploffende vogels en exploderende varkens. Heel het gebeuren wordt bovendien opgevrolijkt door een brassband die de typische Angry Birds-deuntjes blaast.

Vorig artikelLichtgewicht laptop met Light Peak van Sony
Volgend artikelWakend internet-oog van Sitecom
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.