Buffalo MiniStation Plus USB 3.0 draagbare harde schijf

Draagbare harde schijf met USB 3.0

0
Buffalo MiniStation Plus

Buffalo MiniStation Plus USB 3.0 externe harde schijf (© ; licentie: )

De Buffalo MiniStation Plus is een nieuwe draagbare harde schijf met USB 3.0 die beschikbaar is in twee capaciteiten: 500 GB en 1 TB.

De lichtgewicht MiniStation Plus is schokbestendig en kan je eenvoudig beveiligen tegen gegevensdiefstal met behulp van encryptie. Schokdempers rondom de harde schuif in de behuizing vangen schokken op om beschadiging van de harde schijf te voorkomen. De optionele 256-bit AES Full Disk Encryption (FDE) beveiliging vraagt bij het aansluiten van de harde schijf op de computer naar een wachtwoord. De encryptie heeft geen nadelige gevolgen voor de snelheid.
De MiniStation Plus 500 GB (HD-PNT500U3) meet 82 x 118 x 16 mm en weegt 175 gram. De 1 TB-versie (HD-PNT1.0U3B) meet 82 x 118 x 19 mm en weegt 230 gram. Met de USB 3.0-standaard gebeurt de overdracht en back-up van gegevens drie keer zo snel als met een USB 2.0-standaard. De harde schijf is ook geschikt voor USB 2.0-apparaten. Bij de MiniStation lus krijg je ook de Buffalo Tools-softwaresuite. Deze suite maakt onder meer automatisch een back-up van de gegevens op de computer. Daarnaast beschikt de MiniStation Plus over een Eco Manager die de harde schijf automatisch uitschakelt als die een tijdje niet meer is benaderd. Je kan de MiniStation Plus aansluiten op elke pc en Mac. Deze harde schijf werkt ook met Time Machine, de back-upsoftware voor Mac’s.

Prijs en beschikbaarheid
De Buffalo MiniStation Plus is leverbaar in zwart, zilver en rood voor de volgende adviesprijzen: 500 GB € 89 en 1 TB € 129.

Geen resultaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.