Stroomadapters geoptimaliseerd voor HD-tv

0
211
Hercules ePlug 200 HD

Hercules ePlug 200 HD (© ; licentie: )

Hercules lanceert een nieuwe ePlug-bundel met twee adapters om te netwerken via het elektriciteitsnet in huis.

Als je geen draadloos netwerk wenst te installeren en je liever geen netwerkkabels door je woning legt, dan bieden adapters met HomePlug-technologie een goed alternatief. Hercules brengt de ePlug 200 HD Duo op de markt (eerder testten we al de Hercules ePlug-200 Duo). Deze bundel bevat twee stroomadapters. De eerste ePlug-adapter heeft drie Ethernet-aansluitingen waarop je drie apparaten, zoals een internetmodem of -router, een tv of een mediaspeler, tegelijkertijd kan aansluiten op het thuisnetwerk. De ePlug 200 HD adapter is geoptimaliseerd voor het verzenden van hoge definitie-content over ADSL. Zo kan je HD-video naar een televisie streamen en tegelijkertijd online gamen en VoIP-gesprekken voeren. De ePlug 200 HD adapter heeft bovendien een ingebouwd stopcontact, zodat je geen contactpunt verliest. De ePlug 200 HD gaat automatisch in stand-by wanneer het aangesloten apparaat wordt uitgezet, zodat er stroom wordt bespaard. De tweede ePlug-unit, de ePlug 200 adapter, biedt een draadloze verbinding met een snelheid tot tot 200 Mbps. Als je een adapter in het netwerk wilt opnemen, dien je alleen maar op de koppel-knop te drukken.

Prijs en beschikbaarheid
De Hercules ePlug 200 HD is leverbaar vanaf eind april 2011 voor een adviesprijs van € 119,99 voor de Duo (bundel) of € 69,99 voor de Solo.

Foto van Hercules
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVier een verjaardag met Angry Birds
Volgend artikelGeheugenstaafjes met online opslag
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.