Powerline-stekker met drie netwerkpoorten

0
80
Devolo introduceert een Powerline-adapter met drie gigabit-ethernetpoorten. De dLAN 1200 triple+ Powerline-stekker verbind je met één druk op de knop met andere Powerline-adapters.

De nieuwe Devolo dLAN 1200 triple+ Powerline-adapter is volgens de fabrikant ideaal voor multimedia-apparatuur waarbij snelheid cruciaal is, zoals gameconsoles, smart-tv’s, computers en netwerkprinters.

De stekker heeft niet alleen een doorlusstopcontact, zodat je geen stopcontact verliest, maar ook drie gigabit-ethernetpoorten. Powerline gebruikt zoals je wellicht weet het bestaande elektriciteitsnetwerk als ‘netwerkkabel’.

Met twee of meer van dit soort stekkers voorzie je een compleet multimediacenter of thuiskantoor snel van internet. Het installeren vereist geen enkele technische kennis. Je koppelt Powerline-adapters aan elkaar met één druk op de knop. Ze maken dan automatisch een beveiligde netwerkverbinding.

Dankzij de Devolo range+-technologie benut de adapter de drie koperdraden van het elektriciteitsnetwerk voor datatransmissie. Dat zorgt voor hogere snelheden, stabielere verbindingen en een bereik tot wel 400 meter. Maar je kunt deze adapter ook gewoon gebruiken in oudere gebouwen, weliswaar mogelijk zonder de voordelen van de range+-technologie.

Devolo dlan 1200 triple+

Devolo dlan 1200 triple+ (© ; licentie: )

De dLAN 1200 triple+ heeft een winkeladviesprijs van € 79,90. Een starterkit met één dLAN 1200+ en één dLAN 1200 triple+ kost € 149,90. Devolo geeft drie jaar garantie op zijn Powerline-adapters.

Foto van devolo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelKleine, stevige nas met veel mogelijkheden
Volgend artikelEntertainment nas geschikt voor 4K video
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.