Vier een verjaardag met Angry Birds

0
24
Angry Birds

Angry Birds (© ; licentie: )

Angry Birds is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer populair game. Een Brits koppel met veel tijd en creativiteit bouwde een bijzondere variant van het spel om de verjaardag van hun zoon te vieren.

Je kunt Angry Birds, dat ontwikkeld wordt door het Finse bedrijf Rovio, op een smartphone, spelconsole, pc of mac spelen. Bedoeling is dat je met een katapult boos kijkende vogels in de lucht schiet om varkens te vernietigen die de eieren van de vogels hebben gestolen en die zich verschansen in wankele constructies.
Angry Birds is inmiddels zo populair dat er plannen zijn voor een tv-serie of film. Ook kun je ze in verschillende hoedanigheden op het internet bewonderen. Een Brits ouderpaar bezorgde hun zoon – ongetwijfeld een hevige fan – de verjaardag van zijn leven met een taart helemaal in de stijl en kleuren van Angry Birds, inclusief katapult. In de video krijg je het resultaat te zien. De jongen is zichtbaar blij met deze bijzondere én speelbare variant van Angry Birds, al verdenken we de vader ervan dat hij misschien een nog grotere fan is.

Vorig artikelGoogle Chrome: blinkend geweld
Volgend artikelStroomadapters geoptimaliseerd voor HD-tv
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.