Geheugenstaafjes met online opslag

0
54
DANE-ELEC zLight No Limit - Internet Security usb-stick

DANE-ELEC zLight No Limit – Internet Security usb-stick (© ; licentie: )

DANE-ELEC introduceert een gamma van USB-geheugenstaafjes met daarop een proefversie van de internetbeveiligingssoftware van Trend-Micro. De zLight No Limit – Internet Security USB-sticks worden bovendien geleverd met evenveel beveiligde online opslagruimte als er op het staafje beschikbaar is.

De DANE-ELEC zLight No Limit – Internet Security beveiligde USB-sticks zijn beschikbaar in 2GB- tot 32GB-capaciteit. Je krijgt er evenveel beveiligde online opslagruimte bij. De online ruimte is alleen toegankelijk met het unieke serienummer dat op elke usb-stick geprint is. De online ruimte kun je desgewenst delen met familie of vrienden die ook over een No Limit usb-stick beschikken. Ook kun je via een link grotere bestanden delen met anderen, voor zover die niet groter zijn dan 30 MB per stuk. Een proefversie van Trend Micro Internet Security is geïnstalleerd en direct bereikbaar via de zLight No Limit interface. Je mag die proefversie 90 dagen gratis gebruiken.

Prijs en verkrijgbaarheid
De USB-sticks zLight No Limit – Internet Security zijn nu al te verkrijgen bij geautoriseerde DANE-ELEC dealers, met een garantie van 5 jaar en voor een aanbevolen winkelprijs van:

  • 2 GB: 9.90€ incl. BTW
  • 4 GB: 13.90€ incl. BTW
  • 8 GB: 23.90€ incl. BTW
  • 16 GB: 44.90€ incl. BTW
  • 32 GB: 89.90€ incl. BTW
Foto van DANE-ELEC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelStroomadapters geoptimaliseerd voor HD-tv
Volgend artikelHuwelijk van e-reader en Android-tablet
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.