Gecentraliseerde opslag voor thuisgebruikers

0
92
Op de achterzijde bevinden zich twee hendeltjes om de interne schijven los te duwen als je deze uit de behuizing wil halen

Op de achterzijde bevinden zich twee hendeltjes om de interne schijven los te duwen als je deze uit de behuizing wil halen (© ; licentie: )

De achterzijde biedt dan weer plaats aan een ventilator en twee hendeltjes om de interne schijven los te duwen als je deze uit de behuizing wil halen. Verder zien we achteraan een kensington-aansluiting, de stroomaansluiting, een lan-poort en een USB-poort. Ook een resetknop en een USB copy/unmount-knop zijn aanwezig. De D-Link ShareCenter Shadow DNS-325 behuizing weegt 1,167 kilo zonder schijven.

Schijven plaatsen
De ShareCenter Shadow DNS-325 wordt geleverd zonder harde schijven. Hou daar dus rekening mee als je het toestel aanschaft! De harde schijven plaatsen heeft niet veel om handen. Om de behuizing te openen schuif je het voorpaneel voorzichtig omhoog en trek je het weg van de behuizing. Het is dus betrekkelijk eenvoudig om de behuizing te openen. In het voorpaneel zit geen elektronica verwerkt, wat uiteraard een voordeel is bij het verwijderen ervan. De schijven dienen over een sata-aansluiting te beschikken voor gebruik met de ShareCenter Shadow DNS-325. Om schijven in RAID– of JBOD-modus te gebruiken dien je twee schijven te plaatsen. RAID-0 en 1 wordt ondersteund. Als je slechts één schijf plaatst, kan je dus niet genieten van de extra bescherming die RAID-1 biedt. De plaatsing van twee harde schijven was tijdens onze test in enkele minuten klaar.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Vorig artikelSpioneren met een vliegtuigje niet groter dan een kolibri
Volgend artikelNieuw 5.1 surround soundsysteem van Logitech

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.