Snelle dual-band router van Linksys

0
23
Linksys E4200 Maximum Performance Dual-Band Wireless-N Router

Linksys E4200 Maximum Performance Dual-Band Wireless-N Router (© ; licentie: )

In de Linksys serie draadloze dual-band routers brengt Cisco een nieuw topmodel op de markt dat in de 5 GHz band een snelheid tot 450 Mbps kan halen.

De Linksys E4200 Maximum Performance Dual-Band Wireless-N Router is ontwikkeld voor de beste prestaties voor home theater entertainment. De dual-band router haalt een maximum snelheid van 300 Mbps in de 2,4 GHz band en tot 450 Mbps in de 5,0 GHz band, aldus de fabrikant. De Linksys E4200 is uitgerust met zes antennes. De router beschikt over vier gigabit poorten en een usb-aansluiting voor het aansluiten van een extern opslagapparaat. Bovendien kan de router dienst doen als een UPnP Media server voor het opslaan, delen en streamen van video, muziek en games naar andere toestellen in huis. De router biedt ook de mogelijkheid om een printer draadloos te delen over de usb-poort. De E4200 is ook uitgerust met de Cisco Connect software voor eenvoudige setup en beheer van de router. Wanneer de Linksys E4200 Maximum Performance Dual-Band Wireless-N Router hier te koop zal zijn is nog niet bekend. In de Verenigde Staten bedraagt de adviesprijs $ 179,99.

Foto van Cisco
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPowerLine adapter met energiebesparende technologie
Volgend artikelFull HD mediaspeler met ingebouwde 2,5-inch harde schijf
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.