PowerLine adapter met energiebesparende technologie

0
58
D-Link Powerline DHP-500AV

D-Link Powerline DHP-500AV (© ; licentie: )

D-Link brent een nieuwe Powerline adapter op de markt die een netwerksnelheid biedt geschikt voor diensten als high-definition video en tv, internettelefonie en online games.

De nieuwe D-Link Powerline AV 500-adapter biedt dankzij de ingebouwde Atheros chip een netwerksnelheid tot 500 Mbps via het electriciteitsnet in huis. De Quality of Service (QoS) verzekert dat online gaming en tv- of muziekstreams gelijktijdig zonder haperingen over het thuisnetwerk verlopen. Het netwerk wordt beschermd met 128-bits AES-encryptie. De PowerLine AV 500-adapter is uitgerust met de energiebesparende technologie D-Link Green. De adapter gaat automatisch in slaapstand om energie te besparen als D-Link Green detecteert wanneer er geen gegevensoverdracht plaatsvindt. Het stroomverbruik in stand-bymodus is minder dan 1 watt, volgens de fabrikant.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link Powerline DHP-500AV heeft een adviesprijs van € 79,95. Er is ook een Starter Kit (DHP-501AV), die twee DHP-500AV bundelt en € 134,95 kost. De nieuwe Powerlines zullen vanaf februari 2011 verkrijgbaar zijn.

Vorig artikelSD geheugenkaart voor de serieuze fotograaf en videomaker
Volgend artikelSnelle dual-band router van Linksys
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.