Laptopkussen en stereoluidsprekers in één

0
312

Isolatie
De lapdesk zet de laptop in een hoek van ongeveer tien graden. Daardoor heb je een beter zich op het scherm en kun je ook gemakkelijker typen op het toetsenbord.
De onderkant van de standaard is gewatteerd en geïsoleerd en zit comfortabel op je schoot. De warmte van de laptop wordt goed weggeïsoleerd. Rubberen antislip strookjes onder de luidsprekers zorgen ervoor dat je laptop ook niet langs de zijkanten van de Speaker Lapdesk schuift. Je hoeft deze combinatie natuurlijk niet op je schoot te gebruiken, het werkt ook comfortabel op een tafel of bureau. Wel opletten met de gewatteerde onderkant, want die verschuift nogal gemakkelijk op de meeste werkbladen. De laptop zal niet van de standaard donderen, maar als je niet oplet zou de standaard mét laptop wel van je werktafel kunnen donderen.

Logitech Speaker Lapdesk N550 vrij

Geluidskwaliteit
De luidsprekers produceren vooral een hard geluid, harder dan dat van de meeste laptopluidsprekers. De geluidskwaliteit is redelijk, maar verwacht geen hifikwaliteit. Als je het geluid te hard zet, treedt vervorming op. Bij een normaal afspeelvolume klinkt alles meer dan behoorlijk. Maar vooral het gebruiksgemak is bij de N550 van belang: als je toch een laptopkussen gebruikt, kun je er net zo goed een gebruiken met ingebouwde luidsprekers.

Stroomverbruik
De speakers verbruiken maximaal 500 mA en uiteraard alleen wanneer je de usb-kabel inplugt.

Conclusie
De Logitech Speaker Lapdesk N550 is een handige aanvulling voor laptopgebruikers die hun laptop ook echt regelmatig en voor langere tijd op hun schoot willen gebruiken en daarbij hun billen niet willen verbranden. De luidsprekers van de lapdesk klinken beter dan die van de meeste ingebouwde laptopluidsprekers.

(84/100)

Adviesprijs
€ 49,99.
Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
Vorig artikelLichte en ijzersterke laptop van Samsung
Volgend artikelTrio 2View compactcamera’s van Samsung
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.