Laptopkussen en stereoluidsprekers in één

0
312

Installatie
Je zet je laptop bovenop de standaard en kunt vooraan twee klepjes uitklappen om te vermijden dat de laptop van de lapdesk schuift. Onze Windows 7 Dell Vostro 3500 en XPS M1330 laptops herkenden de Logitech Speaker Lapdesk N550 direct na het inpluggen van de usb-kabel. Het geluid werd standaard direct via de externe usb-speakers weergegeven; we hoefden het uitvoerappraat niet manueel te wijzigen.
Ook op een wat oudere Mac PowerBook G4 konden we de N550 gebruiken, maar we dienden dan wel manueel de USB-speakers als uitvoer te kiezen, want standaard bleef het geluid uit de ingebouwde speakers komen.
Er zit een klemmetje rond de kabel waarmee je het kabeltje mooi kunt wegwerken, zodat het niet hinderlijk ligt te slingeren.

Logitech Lapdesk N550 zijkant

Werking
De lapdesk werkt het best met een 14-inch laptop of kleiner. Dan blijven de stereoluidsprekers aan de achterkant volledig vrij. Maar een iets grotere 15,4-inch laptop past er ook nog op, al bedekt die dan grotendeels de achterste luidsprekers. Maar zelfs dan nog klinkt het geluid heel wat beter dan dat van de meeste ingebouwde laptopluidsprekers. Bij een kleinere laptop is het geluid gewoon iets helderder en werkt het stereoeffect beter wanneer je de laptop met behulp van de standaard op je schoot houdt. Aan de zijkant zitten drie knoppen waarmee je het geluid stiller en luider kunt zetten of tijdelijk helemaal kunt uitschakelen.

1
2
3
Vorig artikelLichte en ijzersterke laptop van Samsung
Volgend artikelTrio 2View compactcamera’s van Samsung
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.