Laptopkussen en stereoluidsprekers in één

0
312
Logitech Speaker Lapdesk N550

Logitech Speaker Lapdesk N550 (© ; licentie: )

Laptops worden vaak erg warm aan de onderkant. Ze lange tijd op schoot houden lukt daarom niet altijd. Ook ergonomisch scheelt er dan wat: het scherm staat te laag en de positie van het toetsenbord is niet ideaal om erop te typen. Je kunt dit oplossen met een “lapdesk”. Logitech gaat nu nog een stap verder: zijn nieuwe N550 lapdesk heeft ook ingebouwde stereoluidsprekers. Wij hebben het getest.

De Logitech Speaker Lapdesk N550 zorgt ervoor dat je je laptop lange tijd op schoot kunt houden. De lapdesk isoleert, zet de laptop in een meer ergonomische positie en versterkt ook nog eens het geluid.

In de verpakking
Naast het laptopschootkussen of, waarom niet, lapdesk, bevat de verpakking van de Logitech N550 nog een starthandleiding. Die is in een plastic zakje rond de usb-stekker van de lapdesk bevestigd, wellicht in de hoop dat de gebruiker de handleiding eerst leest. Een gele tag legt uit waarom dit noodzakelijk is. Er staat op dat je alle mediatoepassingen op je laptop moet afsluiten voor je de Speaker Lapdesk N550 aansluit. Die mededeling staat er helaas wel niet in het Nederlands op. De starthandleiding bevat die informatie ook en is gelukkig wel beschikbaar in het Nederlands.

1
2
3
Vorig artikelLichte en ijzersterke laptop van Samsung
Volgend artikelTrio 2View compactcamera’s van Samsung
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.