Muziek streamen met stijlvolle luidsprekerdocks van Denon

0
27
Hififabrikant Denon pakt uit met de nieuwe serie Cocoon luidsprekersystemen met een docking station voor iPod touch, iPhone en iPad en ondersteuning voor AirPlay.

De Denon Cocoon Home en Cocoon Portable zijn draagbare speakerdocks met een opvallend coconachtig ontwerp. Ze hebben een uitschuifbaar docking station voor iPhone, iPod touch en iPad (enkel Cocoon Home), maar je kan de luidsprekers ook gebruiken met Android en Windows toestellen. Met NetLink kan je beide Cocoon speakers integreren in je draadloze thuisnetwerk. Ze kunnen draadloos muziek streamen door de ondersteuning voor AirPlay. Ze hebben ook een ingebouwde internetradio waarbij je drie favoriete zenders kan opslaan. De Cocoon Home is een 100 watt systeem en is uitgerust met twee 40mm tweeters en twee 100mm woofers. De Cocoon Portable is een 50 watt systeem met twee 100mm Full Range Drivers.

Denon CoCoon Home

Denon CoCoon Home (© ; licentie: )


Zowel de CoCoon Home als de Cocoon Portable bedien je met aanraakgevoelige toetsen op het toestel of met de meegeleverde afstandsbediening. Denon stelt ook de gratis te downloaden Cocoon App ter beschikking om de luidsprekeres te beheren met je smartphone of tablet. De CoCoon Portable heeft een batterij die goed is om de luidspreker vijf uur draadloos te gebruiken aldus Denon.

Prijs en beschikbaarheid
De Denon Cocoon Home is beschikbaar in zwarte en witte uitvoering. De Cocoon Portable is enkel verkrijgbaar in zwart. Beide zijn te koop vanaf half augustus 2012 voor een adviesprijs van € 599.

Foto van Denon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWebsite The Rolling Stones toont toepasselijke 404-pagina
Volgend artikelDunste Sony Walkman mp3-spelers ooit
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.