Website The Rolling Stones toont toepasselijke 404-pagina

0
25
The Rolling Stones zijn dit jaar een halve eeuw actief. Wie een bezoekje brengt aan de officiële website en een foute zoekopdracht ingeeft, belandt op een originele Error 404-pagina. Mét een gezongen boodschap uiteraard.

The Rolling Stones speelden vijftig jaar geleden hun eerste concert in de Marquee Club in Londen. De geruchtenmolen over een mogelijke jubileumtournee van de bekende Britse rockband draait op volle toeren. Maar de vijftigste verjaardag wordt ook gevierd met een boek, een fototentoonstelling en een documentaire die in november wordt uitgebracht. Informatie hierover vind je terug op de officiële webstek van The Rolling Stones.

The Rolling Stones

The Rolling Stones (© ; licentie: )

De website met het befaamde logo heeft een wel erg originele Error 404- of Not found-pagina – de pagina die verschijnt als je een link aanklikt die niet meer werk of een zoekopdracht ingeeft die geen resultaat levert. Mick Jagger en kompanen zingen je de boodschap op de 404-pagina toe met een toepasselijke track uit het album Let it Bleed uit 1969. Onder de videoboodschap sporen lyrics uit het bekende nummer gestrande bezoekers trouwens aan om het zoeken niet op te geven.

Vorig artikelDraagbare luidsprekersystemen met ingebouwde WiFi van Sony
Volgend artikelMuziek streamen met stijlvolle luidsprekerdocks van Denon
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.