Krachtig workstation voor een prikje

0
141
Balesio FILEminimizer Office

Balesio FILEminimizer Office (© ; licentie: )

We zijn dus al tevreden en Fujitsu doet de glimlach op ons gezicht alleen maar toenemen wanneer we de Premium Suite 2010 bekijken. In deze suite heeft Fujitsu een heleboel betaalsoftware opgenomen die volledig bruikbaar is. We sommen het even voor je op. Corel Home Office is de eerste suite die je normaal moet betalen. De suite kost normaal 59 euro en kan je vergelijken met Microsoft Office. Corel Home Office bevat een tekstverwerker, een spreadsheet en presentatieprogramma. CorelDRAW Essentials 4 is dan weer een afgeslankte versie van de CorelDRAW Graphics Suite 4. Het is een vector teken- en ontwerpprogramma. Ook voor fotobewerking kan je deze suite gebruiken.
Serif WebPlus X4 is web design software, waarvoor je normaal 94,34 euro moet neertellen. Je hebt geen html- of programmeervaardigheden nodig om met WebPlus X4 aan de slag te gaan. Je kan vertrekken van een vooraf gedefinieerde template. Serif PhotoPlus X2 komt uit dezelfde stal als WebPlus X4. Echter gaat het hier om een oudere, maar nog steeds bruikbare versie. Zoals de naam al doet vermoeden, kan je met PhotoPlus X2 foto’s bewerken.

ABBYY PDF Transformer 3.0

ABBYY PDF Transformer 3.0 (© ; licentie: )

Heb je soms ook last van grote Microsoft Office bestanden? Balesio FILEminimizer Office kan volgens de makers de grootte tot 98 % reduceren. Het kan PowerPoint, Word en Excel-bestanden comprimeren. De Microsoft Office 2010 bestandsindelingen worden ondersteund. Unzippen is niet nodig. Een licentie voor deze software kost normaal 39.95 euro (single user license). Balesio FILEminimizer Pictures doet hetzelfde, maar dan voor afbeeldingen. Een licentie voor FILEminimizer Pictures kost normaal 24,95 euro (single user license). Het werkt met jpg, bmp, gif, tiff, png en emf afbeeldingen.
ABBYY PDF Transformer 3.0 is software waarmee je pdf bestanden kan omzetten in bewerk- en doorzoekbare indelingen. Je kan verschillende bestanden combineren in een document, nieuwe bestanden toevoegen aan reeds bestaande pdf bestanden en ga zo maar door. Een volledige versie kost normaal 65 euro als download. We hebben al deze software in het kader van onze test niet kunnen uitproberen. Het is uiteraard mooi meegenomen dat je dit als extraatje krijgt van Fujitsu.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelDe schrijfmachine in ere hersteld
Volgend artikelDuo NAS’en voor het thuisnetwerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.