HP Z1 Workstation

HP bouwt werkstation in alles-in-één chassis

0
HP brengt een alles-in-één werkstation op de markt met een scherm van 27 inch (68,6 cm). Door het scherm open te klappen krijgen gebruikers toegang tot de onderdelen om ze te wisselen of te upgraden.

Het nieuwe HP Z1 Workstation is gebouwd voor de zware toepassingen van creatieve professionals, zoals computer-aided design (CAD), digitale media, entertainment en architectuur. Het werkstation combineert een industrieel ontwerp met snelle prestaties. Er is keuze uit Intel Xeon E3-1200 series processoren en het systeem kan worden uitgerust met tot 32 GB DDR3 ECC geheugen (4 x 8 GB). Ook is er keuze uit NVIDIA Quadro grafische kaarten. Het 27-inch scherm is een White LED IPS-paneel (2560 x 1440 pixels) dat tot 1 miljard kleuren ondersteunt en een kijkhoek van 178 graden biedt. In het scherm is een HD-camera ingebouwd.

HP Z1 Workstation

HP Z1 Workstation (© ; licentie: )

Er is keuze uit verschillende opslagtypes, waaronder 7.2K en 10K SATA-, SSD-, optionele RAID-configuraties, verwijderbare drives (AMO), een geheugenkaartlezer en optische drives, waaronder een slot-loading Blu-ray Writer. Audio wordt geleverd door SRS Premium Sound, Dual-cone naar voren gerichte stereoluidsprekers. Alle onderdelen zijn eenvoudig bereikbaar door het chassis te openen, waarvoor geen gereedschap nodig is. Met de HP Performance Advisor krijgen gebruikers een volledig overzicht van de hardware- en softwareconfiguraties en kunnen ze het werkstation optimaliseren voor specifieke toepassingen. De Z1 meet 58,42 (H) x 66,04 (B) x 41,91 (D) cm.

Prijs en beschikbaarheid
Het HP Z1 Workstation is in april beschikbaar. Prijzen beginnen bij € 1.599.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.