Multiroom in de praktijk

1
611

Tijd om de Allport Connection Hub aan te sluiten. Deze hub dient om alle bekabeling netjes en centraal aan te sluiten. Ook hier plug je de RJ-45 connectors in de overeenkomstige aansluiting voor elke zone. De luidsprekerkabels sluit je aan op de overeenkomstige kroonsteentjes voor elke zone.

NuVO Allport hub voor aansluiting van netwerk- en luidsprekerkabels

NuVO Allport hub voor aansluiting van netwerk- en luidsprekerkabels (© ; licentie: )

Nu komt de Nuvo NV-E6GM audio-verdeler er aan te pas. Dit is het hart van het Nuvo Essentia Systeem. We verbinden de NV-E6GM met de Allport Connection Hub via een 25-polige Allport-kabel en een netwerkkabel. De netwerkkabel sluiten we aan op de NuVoNet-interface op de NV-E6GM en de Allport Connection Hub.
Tot slot moet je uiteraard de voedingskabel nog aansluiten en de gewenste bronnen via cinch. Op de aansluiting van de bronnen ga ik verder niet in, omdat de mogelijkheden hiervoor te uitgebreid zijn. Vanaf nu kan je het systeem in principe gebruiken. Je moet bij de eerste inschakeling van de keypads kiezen welke zone het betreft. Rechtstreeks uit de doos kan je kiezen uit zone 1, zone 2 enzovoorts. Als je reeds een configuratie hebt ingeladen op de hoofdeenheid (zie verderop in deze review) dan kan je kiezen uit de ingevoerde namen (bijvoorbeeld: Woonkamer).

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelMalware ontdekken via verdachte gedragingen
Volgend artikelComputer leert dagdromen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.