Malware ontdekken via verdachte gedragingen

0
46
BullGuard Internet Security 10

BullGuard Internet Security 10 (© ; licentie: )

BullGuard Internet Security 10 ontdekt kwaadaardige software aan de hand van verdachte gedragingen. Die Behavioural Detection zou 65% meer malware ontdekken dan traditionele antivirusprogramma’s.

De nieuwste versie van de antimalwaresoftware BullGuard Internet Security heeft drie nieuwe mogelijkheden: behavioural detection, safe browsing en inspector.
Behaviroural Detection bestudeert het gedrag van malware voor die kan toeslaan en detecteert volgens BullGuard 65% meer kwaadaardige programma’s dan traditionele antivirussoftware.
Safe Browsing herkent alle geregistreerde onveilige websites en filtert die weg uit de zoekresultaten in Google en andere zoekmachines.
Inspector ten slotte lokaliseert verouderde, onveilige software op je computer en waarschuwt je die te vernieuwen of zelfs te verwijderen, zodat hackers ze niet kunnen misbruiken.
De gebruiker kan zelf instellen hoeveel waarschuwingen en meldingen BullGuard geeft. Op die manier word je niet te veel onnodige lastiggevallen.
Voor het overige heeft BullGuard Internet Security 10 de traditionele functies die alle antimalware biedt: antivirus, antispyware, antiphishing, firewall, spamfilter, back-up, gaming mode, social media-bescherming, en wachtwoordbescherming.
Gebruikers van BullGuard Internet Security krijgen automatisch een gratis update naar de nieuwe versie. De aanbevolen verkoopprijs voor drie computers is 59,95 € voor één jaar.

Vorig artikelTablet met Windows 7 en 3G
Volgend artikelMultiroom in de praktijk
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.