Tablet met Windows 7 en 3G

1
119
AT-Tablet

AT-Tablet (© ; licentie: )

Het Nederlandse bedrijf Ambiance Technology lanceert een tablet voor consumenten dat draait onder Windows 7 en 3G-dataverbindingen biedt. Het AT-Tablet heeft een aanraakgevoelig kleurenscherm van 10 inch (25,4 cm).

Het AT-Tablet van het Nederlandse Ambiance Technology heeft een capacitief aanraakscherm van 10 inch en biedt een resolutie van 1024 x 600 pixels. Processor is een 1,66 GHz Intel Atom N450. Eigenlijk kun je het nog het best beschouwen als een Windows-netbook zonder toetsenbord en met aanraakscherm. Besturingssysteem is Windows 7 Home Premium. Het beschikbare geheugen is evenwel beperkt tot 1 GB. Verder heeft het tablet een 160 GB harde schijf, een MiniVGA-aansluiting voor een extern scherm, 2 USB 2.0 poorten, een Ethernet-poort, Bluetooth 2.1, WiFi 802.11b/g/n en een 3G modem. Een 1,3 megapixel webcam, stereoluidsprekers en een microfoon zijn eveneens aanwezig. Het tablet meet 263 x 168 x 18,5 mm. De batterij heeft een capaciteit van 3300mAh, maar nergens wordt de vermoedelijke autonomie van dit tablet vermeld. Afgaande op de specificaties denken we dat die niet veel meer dan een uur of drie zal zijn, wat de bruikbaarheid ervan serieus beperkt. Volgens het persbericht zal de AT-Tablet in november in de Nederlandse winkels liggen, onder andere bij The Phone House en Media Market. De adviesprijs bedraagt 599 euro. Toch even opletten: Ambiance Technology kondigde dezelfde tablet ook al aan in september en zei toen dat het apparaat in oktober in de winkels zou liggen… Ook werd toen beweerd dat het tablet 2 GB geheugen zou hebben…

Vorig artikelAdam Savage van Mythbusters over hoe hij problemen oplost
Volgend artikelMalware ontdekken via verdachte gedragingen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Geachte heer/mevrouw,
    Alle eerst moet ik u zeggen als dat ik het een heel fijn table vind,makkelijk in het gebruik, ik ben er dan ook erg blij mee.
    Ik heb twee vragen voor u, is het geheugen uit tebreiden naar 2 of 3 gb?
    En is er een mapje tekrijgen waar ik de tabled kan vervoeren?

    Vriendelijke groetjes van Ruud van Triet een zeer tevrede klant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.