Home Audio / Video

Bose lanceert SoundTouch serie voor het draadloos streamen van muziek

2
155
Bose introduceert de SoundTouch serie WiFi muzieksystemen die draadloze toegang bieden tot internetradio en je muziekbibliotheek en waarmee je een multikamermuzieksysteem kan vormen.

Het nieuwe Bose SoundTouch WiFi assortiment bestaat uit het SoundTouch 30 Wi-Fi muzieksysteem, het SoundTouch 20 Wi-Fi muzieksysteem en het SoundTouch Portable Wi-Fi muzieksysteem. Alle systemen ondersteunen WiFi 802.11 b/g voor het draadloos streamen van muziek. Later zal Bose het assortiment nog uitbreiden met onder meer het SoundTouch Wave muzieksysteem.

Bose SoundTouch 30 WiFi muzieksysteem

Bose SoundTouch 30 WiFi muzieksysteem (© ; licentie: )


De SoundTouch serie muzieksystemen bieden zes voorinstellingen die je eenvoudig kan instellen en wijzigen, direct op het systeem of met de gratis SoundTouch app. De app geeft je volledige controle over het systeem. Je kan muziekbronnen, zoals een favoriete internetradiozender of een afspeellijst, naar de zes voorinstellingen slepen waarna je ze met één druk op de knop kan afspelen. Wanneer je meer dan één SoundTouch systeem in huis hebt, kan je de app gebruiken om in elke ruimte dezelfde of juist andere muziek af te spelen.

Alle SoundTouch muzieksystemen hebben een Aux-ingang en een USB-poort. Het SoundTouch 30 Wi-Fi muzieksysteem is het grootste en meest krachtige SoundTouch systeem. Het is uitgerust met een woofer voor diepe bastonen en twee drivers voor midden- en hoge tonen. Dit systeem kan dienst doen als hoofdeenheid van een multikamermuzieksysteem. Het meet 24,7 (H) x 43,5 cm (B) x 18,1 (D) cm. Het kleinere broertje, de SoundTouch 20, meet 18,8 (H) x 31,4 (B) x 10,4 (D) cm. Deze twee systemen kan je ook bekabeld aansluiten op je thuisnetwerk via de Ethernet-poort. Het SoundTouch Portable WiFi systeem heeft een draagbaar ontwerp en meet 15,2 (H) x 24,8 (B) x 6,4 (D) cm.

Prijs en beschikbaarheid
Het Bose SoundTouch 30 Wi-Fi muzieksysteem heeft een adviesprijs van € 699,95, terwijl het SoundTouch 20 en Portable Wi-Fi muzieksysteem een adviesprijs hebben van € 399,95.

Foto van Bose
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

2 REACTIES

  1. HOE KOMT HET DAT IK MIJ RADIO NIET MEER ,KAN STARTEN OP WIFI ,DAAR IK VAN TELENET ,BEN OVERGESCHAKELT ,NAAR PROXIMUS ,……DAT IS WEL VOOR VEEL MENSEN EEN (probleem)anders ZEER TE VREDEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.