Multiroom in de praktijk

1
611

Prijs
De Essentia G is verkrijgbaar in een compleet pakket voor zes zones. Hierin zit niet alleen de Essentia G versterker, maar ook zes OLED-bedieningspaneeltjes, één afstandsbediening met batterijen, zes IR-verlengers, de Allport Connection Hub en bekabeling. De prijs voor het complete pakket bedraagt 2.850 euro inclusief BTW. Deze prijs vonden we op internet en blijkt een goede richtprijs te zijn. Let wel, de audio-bronnen en luidsprekers zijn hierin niet inbegrepen en zal je dus nog apart moeten aanschaffen.

NuVo Essentia E6G

NuVo Essentia E6G (© ; licentie: )

Conclusie
NuVo Technologies heeft met het Essentia E6G systeem een zeer degelijke, doch vrij betaalbare multiroom-oplossing in haar gamma. Zeker als je gaat vergelijken met mogelijke concurrenten. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk, maar overweeg toch, indien het budget het toelaat, om de originele audio-bronnen van NuVo aan te schaffen. Bij gebruik van de originele accessoires neemt het gebruiksgemak sterk toe. Het systeem biedt verschillende mogelijkheden die we in deze review helaas niet allemaal kunnen bespreken. We kunnen het systeem warm aanbevelen, maar ga zeker langs bij een elektrospeciaalzaak die je kan bijstaan met raad en daad als je gaat bouwen of verbouwen!

(85/100)

Foto van Nuvo Technologies
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
<div class=”conclusie”><span class=”conclusiettl”>Conclusie</span>
<span class=”conclusietxt”>De dunne kabeltjes en de siliconen dopjes in verschillende maten zorgen ervoor dat de GROOVE oortjes comfortabel zitten. De dopjes filteren omgevingsgeluid relatief goed weg, waardoor je je muziekspeler niet te luid hoeft te zetten. Last, but not least is de geluidweergave van een goede kwaliteit. <a href=”/2010/07/15/sociale-oortjes/15437/”>Sennheiser</a> en andere merken bieden oortjes aan van een zelfde bouwkwaliteit voor een flink lagere prijs, maar de bassen overstemmen bij deze oortjes al gauw de rest van het frequentiebereik.</span></div>
<div class=”rating”>

(90/100)

</div>
<div class=”prijs”>Adviesprijs
<span class=”prijstxt”>€ 69

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
</span></div>

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelMalware ontdekken via verdachte gedragingen
Volgend artikelComputer leert dagdromen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.