Samsung presenteert eerste Windows Phone 7 smartphone

1
24
Samsung Omnia 7

Samsung Omnia 7 (© ; licentie: )

Samsung kondigt zijn eerste mobiele telefoon met het nieuwe Windows Phone 7 besturingssysteem aan. De Omnia 7 heeft een 4-inch Super Amoled scherm.

De Samsung Omnia 7 smartphone in metalen behuizing heeft een Qualcomm QSD8250 1 GHz processor en werkt met het nieuwe Windows platform voor mobiele telefoons, Windows Phone 7. Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft staat samen met de Windows Phone Hubs in voor het organiseren van informatie te organiseren en vereenvoudigen van taken. Er zijn Hubs voor People, Pictures, Office, Marketplace, Games en Music & Video waardoor je al je informatie snel kunt terugvinden. Het startscherm kan je inrichten naar eigen voorkeur met levende ‘tegels’ die op het scherm meteen de geactualiseerde content tonen in plaats van pictogrammen. De Omnia 7 is uitgerust met een 4-inch Super Amoled aanraakscherm met een WVGA resolutie (800 x 480 pixels), een 5 megapixel camera, Bluetooth 2.1, usb 2.0-, WiFi-n- en 3G/HSDPA-technologie. Voor muziek en video beschikt de smartphone over de Zune mediaspeler. De smartphone meet 122,4 x 64,2 x 10,99 mm en weegt 138 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Omnia 7 is vanaf november verkrijgbaar. De adviesprijs is nog niet bekend.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSolid state drive met usb 3.0
Volgend artikelStereo headsets voor smartphonegebruikers
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Ik ben benieuwd hoe WP7 zich gaat verhouden tegenover Android en iPhone. Van alle aangekondigde, vind ik wel de HTC 7 Trophy de mooiste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.