Blokkeer gestolen mobiel

0
52
F-Secure Anti-Theft for Mobile

F-Secure Anti-Theft for Mobile (© ; licentie: )

F-Secure geeft Anti-Theft for Mobile voortaan gratis weg. Met deze toepassingen kun je een gestolen Windows Mobile-, Android- of Symbian-gebaseerde mobiel toestel op afstand blokkeren en alle vertrouwelijke gegevens wissen.

F-Securie Anti-Theft for Mobile kun je gratis installeren op een Windows Mobile-, Android- of Symbian-smartphone. Mocht je mobiel toestel gestolen worden dan kun je je mobiel via een gecodeerde sms op afstand blokkeren. Ook is het mogelijk de gsm op een internetkaart te localiseren en alle vertrouwelijke informatie op afstand te wissen. Mocht de dief de sim-kaart verwisselen dan wordt de gsm sowieso geblokkeerd. Ook krijgt de rechtmatige eigenaar automatisch een sms’je met het nieuwe telefoonnummer. Je kunt Anti-Theft for Mobile downloaden van de F-Secure website. Het gratis programma is een onderdeel van de betalende F-Secure Mobile Security 6 bundel die smartphones beschermt tegen malware.

Vorig artikelNetbook met dual boot-optie
Volgend artikelRobuuste laptop van Dell kan tegen stootje
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.