Solid state drive met usb 3.0

0
164
Iomega Externe USB 3.0 SSD Flash drive

Iomega Externe USB 3.0 SSD Flash drive (© ; licentie: )

Iomega kondigt een externe SSD Flash drive aan met een usb 3.0-aansluiting in een slanke metalen behuizing. Het draagbare opslagapparaat is beschikbaar in verschillende capaciteiten.

Iomega’s nieuwe 1.8” externe USB 3.0 SSD Flash drive heeft een behuizing in metaal die extra bescherming tegen een val biedt (tot 10 meter). Het externe opslagapparaat in zakformaat is uitgerust met een usb 3.0-interface, die ook compatibel is met usb 2.0. De drive biedt overdrachtssnelheden tot maximaal 5 gigabit per seconde. Volgens Iomega presteert de nieuwe externe SSD schijf ook twee keer zo snel als 7200 RPM SATA harde schijven met dezelfde usb 3.0-interface. Solid state drives zijn ook veiliger en performanter, omdat ze geen bewegende onderdelen hebben, wat resulteert in een betere duurzaamheid, hogere transfersnelheden en sneller laden van applicaties (lees ook het artikel Sneller en zuiniger met solid state drives).
Voor beveiliging biedt de USB 3.0 SSD Flash drive ingebouwde 256-bit hardware-encryptie. De drive wordt gebundeld met Iomega Protection Suite antivirus- en back-upsoftware.

Prijzen en beschikbaarheid
De Iomega Externe SSD Flash Drive USB 3.0 zal begin november beschikbaar zijn in drie capaciteiten met de volgende adviesprijzen: 64 GB voor € 219, 128 GB voor € 389 en 256 GB voor € 749.

Foto van Iomega
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHandenvrij bellen met elke smartphone
Volgend artikelSamsung presenteert eerste Windows Phone 7 smartphone
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.