Stereo headsets voor smartphonegebruikers

0
23
Plantronics BackBeat 903+

Plantronics BackBeat 903+ (© ; licentie: )

In de BackBeat serie headsets lanceert Plantronics drie modellen voor bezitters van iPhones en smartphones met Android besturingssysteem, waaronder één model voor sporters.

De Plantronics BackBeat 903+, BackBeat 216 en BackBeat 116 hoofdtelefoons maken deel uit van de nieuwe reeks smart headsets die is afgestemd op het groeiende aantal smartphonegebruikers. Met de headsets is het wisselen tussen het luisteren naar muziek en het voeren van telefoongesprekken eenvoudig. De Plantronics BackBeat 903+ is een draadloze stereo Bluetooth headset. De oortjes zijn ontworpen met robuuste en transpiratiebestendige materialen en zijn bedoeld voor gebruikers met een actieve levensstijl. Je kan gesprekken aannemen en beëindigen met een enkele druk op de knop. De BackBeat 903+ toont iPhone-gebruikers het batterijniveau van de headset en geeft via voice alerts aan wat de resterende spreektijd is, wanneer de batterij bijna leeg is en de status van de verbinding. De headset is voorzien van dubbele microfoons en Plantronics’ AudioIQ2 digital signal processing (DSP) voor heldere gesprekken, ook in lawaaierige omgevingen. Door de OpenMic-technologie kan je de omgeving horen zonder dat je de headset dient te verwijderen. Plantronics levert de headset met drie oordoppen met verschillende groottes en een handig opbergzakje.
De Plantronics BackBeat 216 en 116 zijn bedrade oortjes met microfoon. Dankzij de vergulde 3,5 mm stereo connector zijn de headsest niet alleen compatibel met de iPhone, iPod en iPad, maar ook met de meeste telefoons die op Android zijn gebaseerd, Blackberry smartphones en andere muziektelefoons. De BackBeat 216 is iPod, iPhone en iPad gecertificeerd. Plantronics levert de headset met verschillende siliconen oordoppen. De BackBeat 116 is een standaard headset in een metal look zonder extra oordoppen.

Prijs en beschikbaarheid
De Plantronics BackBeat 903+ hoofdtelefoon heeft een adviesprijs van € 79,99, terwijl de BackBeat 116 en 216 respectievelijk € 29,99 en € 49,99 kosten. De headsets zijn vanaf eind oktober beschikbaar.

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSamsung presenteert eerste Windows Phone 7 smartphone
Volgend artikelGM audio-ingenieur zet tien beste test-songs op iTunes
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.