Het einde van de scrollwielmuis?

0
73

De muis heeft links en rechts van de touchstrip twee knoppen. Na het downloaden van Microsoft’s IntelliPoint software kun je deze instellen, zodat de muis bruikbaar is voor zowel links- als rechtshandigen. Dan kun je ook de gevoeligheid van de touchstrip instellen. Bij het scrollen, wat je doet door met je vinger over de aanraakgevoelige strip te vegen, kun je ook een geluid van een scrollwiel laten horen (standaard is dit ingeschakeld). De Arc Touc Mouse gebruikt haptische technologie, waardoor de muis vibreert op dezelfde punten waarop een scrollwiel dat zou doen, zodat je gemakkelijker kunt wennen aan de touchbeweging.

Microsoft IntelliPoint muissoftware

Microsoft IntelliPoint muissoftware (© ; licentie: )

Door op het bovenste en onderste deel van de touchstrip te tikken met je vinger kan je respectievelijk naar het bovenste en onderste deel van een pagina gaan. Middeltikken is standaard ingesteld om in browsers die het ondersteunen een koppeling te openen. De functie van het middelste gedeelte van de aanraakstrip kun je kiezen in de IntelliPoint software.

1
2
3
4
Vorig artikel‘Het bericht is niet meer beschikbaar’
Volgend artikelAdobe’s foto- en videobewerking in nieuw jasje
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.