Home Hardware

Draadloze muis voor snelle gameplay

0
347
Razer lanceert de Viper Ultimate, een snelle en nauwkeurige draadloze gaming muis dankzij de nieuwe Razer HyperSpeed draadloze technologie en een slimme Focus+ Optical Sensor.

De Viper Ultimate van Razer is ontworpen voor competitieve gamers die draadloos willen spelen. Razer levert de Viper Ultimate inclusief een 2,4 GHz-dongle.

De gaming muis is uitgerust met Razer HyperSpeed draadloze 2,4 GHz-technologie en Adaptive Frequency Hopping voor een storingsvrije draadloze verbinding. De technologie scant continu de frequentiekanalen op interferentie en zorgt ervoor dat in realtime naadloos wordt geschakeld tussen de verschillende kanalen.

De Viper Ultimate gebruikt de nieuwe Razer Focus+ Optical Sensor en nieuwe functies, zoals Smart Tracking, Asymmetric Lift-Off en Motion-Sync. De gaming muis biedt een resolutie-nauwkeurigheid van 99,6 %, een gevoeligheid van 20.000 dpi en een tracking-snelheid van 650 inches per seconde (ips).

Met een opgeladen batterij gaat de Viper Ultimate tot 70 uur mee als je de rgb-verlichting niet gebruikt.

De Viper Ultimate muis meet 117 x 71 x 38 mm en weegt 74 gram. Ze is geschikt voor rechts- en linkshandigen. Alle specificaties vind je op de website van Razer.

Razer levert de gaming muis ook met het Razer Mouse Dock als optie om de muis op te laden of bedraad te gebruiken. Het dock beschikt ook over rgb-verlichting.

Razer Viper Ultimate gaming mouse (© Razer; licentie: Razer)

De Razer Viper Ultimate gaming mouse heeft een adviesprijs van €139,99. De Razer Viper Ultimate & Razer Mouse Dock kost €159,99.

Foto van Razer
Website: Razer EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.