Het einde van de scrollwielmuis?

0
73

Opvallend aan het ontwerp is dat de muis volledig plat uit de verpakking komt. Ze heeft dan de afmetingen van een slanke smartphone (58 x 130,6 mm). Het voorste gedeelte met de knoppen is glanzend zwart met de touchstrip in grijs. Het achterste gedeelte is bedekt met een dun laagje rubber.

Microsoft Arc Touch Mouse uitgeschakeld

Microsoft Arc Touch Mouse uitgeschakeld (© ; licentie: )

Draadloos
Door het achterste deel van de muis te plooien, activeer je ze. De Arc Touch Mouse heeft dan ook geen aan/uit-knop. Een groen ledje licht even op om aan te tonen dat de muis stroom heeft, tenminste als je eerst de twee meegeleverde AAA-batterijen in het compartiment onderaan de muis hebt geplaatst. De muis werkt draadloos met de erg compacte 2,4 GHz USB Nano Transceiver die je in een usb-poort dient te steken. Als je de muis meeneemt kun je de draadloze ontvanger heel eenvoudig bevestigen aan de onderkant van de muis want daar is een magneet ingebouwd. Je ‘plakt’ de Nano Transceiver met andere gewoon tegen de muis. Het bereik van de draadloze ontvanger is ongeveer 9 meter.

1
2
3
4
Vorig artikel‘Het bericht is niet meer beschikbaar’
Volgend artikelAdobe’s foto- en videobewerking in nieuw jasje
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.