Brainstormen en samenwerken via het web

0
86

Praktijk
Catalyst starten is niet moeilijk: je navigeert naar de website, vult daar jouw e-mailadres als Mindjet ID in alsook jouw paswoord en dat is het dan.
Werken met Catalyst is toch wel een ander paar mouwen. Mindmapping is immers moeilijk met andere dingen te vergelijken. Ben je het gewoon te werken met Microsoft Word, dan ga je niet veel moeite hebben om een brief te typen in WordPerfect. Gebruik je Outlook, dan kun je ook wel een e-mail versturen met Lotus Notes. Maar Catalyst op zich en het ganse idee van mindmapping is toch wel iets aparts en vergt het nodige studiewerk, niet alleen van jezelf maar ook van alle co-werkers. Maar als je er eenmaal mee weg bent, ontdek je al snel de grote voordelen van mindmapping, in het bijzonder voor groepswerk.

Conclusie
Als je bereid bent je het mindmappen eigen te maken, kan Mindjet Catalyst zeker en vast een interessante en verruimende vernieuwing betekenen. Visueel plannen en brainstormen in onderling overleg via een webconferentie (in de cloud) en dus zonder lastige en tijdrovende verplaatsingen biedt aantrekkelijke perspectieven.

(76/100)

Foto van Mindjet
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
6
Vorig artikelFull HD camcorder met gekantelde lens
Volgend artikelMobiele toestellen makkelijker laden
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.