Full HD camcorder met gekantelde lens

0
32
Samsung HMX-T10

Samsung HMX-T10 (© ; licentie: )

Door de lens van de HMX-T10 camcorder 20 graden te kantelen kun je volgens Samsung een stuk comfortabeler video opnemen met minder belasting voor arm of pols.

De HMX-T10 is een Full HD camcorder (1920 x 1080/60s) die is uitgerust met een 1/4.1″ BSI (Back Side Illuminated) CMOS beeldsensor, die tweemaal de gevoeligheid heeft van de conventionele CMOS sensors. Je kan tegelijkertijd bewegende en stilstaande beelden vastleggen. De foto’s zijn 4,7 megapixel groot. De HMX-T10 heeft een 10x optische zoom. De Schneider Krueznach Varioplan HD lens staat schuin om gemakkelijker video op te nemen ook onder moeilijkere hoeken. Het 2,7-inch lcd-scherm met 230.000 pixels is aanraakgevoelig. De camcorder heeft een Smart Auto-functie en wordt geleverd met intelli-studio 2.0 software voor het beheren en bewerken van video’s en foto’s. De HMX-T10 maakt gebruik van SD en SDHC geheugenkaartjes. Hij heeft een usb-, composite- en hdmi-aansluiting.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung HMX-T10 heeft een adviesprijs van € 299.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTv-makers willen iedereen slaafs voor de buis
Volgend artikelBrainstormen en samenwerken via het web
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.