Philips GoGear mp4-speler op basis van Android

0
45
Philips GoGear Connect

Philips GoGear Connect (© ; licentie: )

Op de IFA beurs in Berlijn toont Philips zijn nieuwste draagbare mediaspeler die draait op het Android besturingssysteem en die is uitgerust met WiFi.

De Philips GoGear Connect is een mp4-speler in geborsteld aluminium en met een 3,2-inch aanraakgevoelig scherm (480 x 320 pixels, 262.000 kleuren). De mediaspeler biedt de volledige Android ervaring die je ook op smartphones vindt. Zo heeft de Connect vooraf geïnstalleerde Google Mobile applicaties, zoals Google Maps, en kan je duizenden apps downloaden van de Android Market (lees ook: Het nieuwe goud van de softwaresector). De GoGear Connect heeft ook een 3,2 megapixel camera voor het maken van foto’s en video’s en een MicroSD geheugenkaartsleuf. De speler is uitgerust met Philips eigen FullSound- en Surround for Movies-technologie voor een cinematografische geluidsbeleving. Met het Philips Songbird programma kan je muziek synchroniseren met je pc of laptop. De GoGear connect meet 113 x 12,6 x 59 mm en weegt 128 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips GoGear Connect zal te koop zijn eind oktober 2010 voor een adviesprijs van € 319 voor de 16 GB-versie.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPocketcamcorder met touchscreen van Sony
Volgend artikelAndroid tablet van Samsung
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.