Speciale verjaardagseditie van de Walkman

0
673
De Walkman blaast 40 kaarsjes uit en Sony viert de verjaardag van de iconische muziekspeler met een speciale editie in exclusieve 40th Anniversary-verpakking.

Dit jaar bestaat de Sony Walkman 40 jaar. De eerste Walkman TPS-L2 werd in 1979 geïntroduceerd en de cassettespeler maakte muziek beluisteren in stereogeluid draagbaar.

Om de 40ste verjaardag van de Walkman te vieren introduceert Sony een speciale editie van de Walkman NW-A100 met het 40th Anniversary-logo op de achterkant.

Deze video toont de geschiedenis van de Walkman:

De nieuwe Walkman NW-A100TPS zit verpakt in een doos die verwijst naar de originele verpakking van de TPS-L2 samen met een speciale zachte tas gebaseerd op het ontwerp van de iconische TPS-L2. Ook worden er twee Walkman 40th Anniversary-stickervellen meegeleverd.

De NW-A100TPS is uitgerust met een 3,6-inch HD-scherm, een usb-type-c-aansluiting, 16 GB opslaggeheugen en een microSD-kaartsleuf.

De Digitale S-Master HX-versterker levert hi-res audio met minder vervorming en ruis. De Walkman ondersteunt Hi-Res Audio, DSD en PCM (384kHz/32bit).

Een screensaver toont het beeld van een bewegend cassettebandje en het getoonde beeld hangt af van de codec van de muziek waarnaar je luistert (mp3, wma, flac, aac, alac of mqa).

De NW-A100TPS ondersteunt NFC One-touch en Bluetooth 5.0 voor draadloze connectiviteit.

De Walkman gebruikt Android 9 als besturingssysteem en ondersteunt wifi zodat je media-apps en muziekdiensten kunt gebruiken.

Met een volledig opgeladen lithium-ion-batterij kan de Walkman tot 26 uur muziek afspelen van mp3-bestanden van 128 kbps.

De audiospeler meet 55,9 x 98,9 x 11 mm en weegt 103 gram. Alle specificaties van de Walkman NW-A100 vind je op de website van Sony.

Sony Walkman NW-A100TPS (© Sony; licentie: Sony)

De Sony Walkman NW-A100TPS met 16 GB is vanaf november 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor € 440.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLichte, dunne en betaalbare zakelijke laptop
Volgend artikelBewakingscamera registreert nachtzicht in kleur
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.