Pocketcamcorder met touchscreen van Sony

0
17
Sony Bloggie Touch MHS-TS20K

Sony Bloggie Touch MHS-TS20K (© ; licentie: )

Sony kondigt een nieuwe Bloggie pocketcamcorder aan die Full HD video kan opnemen en die is uitgerust met een 3-inch touchscreen.

De Sony Bloggie Touch MHS-TS20 is een alles-in-één-oplossing om video’s en foto’s te delen via het web. De pocketcamcorder heeft een Exmor CMOS Sensor waarmee hij video met een Full HD (1920 x 1080) resolutie kan opnemen en foto’s kan maken die 12,8 megapixel groot zijn. De nieuwe auto macromodus kan scherpstellen op objecten tot een afstand van 10 cm. De MHS-TS20 is uitgerust met een 3-inch (7,6 cm) aanraakgevoelig scherm met intuïtieve ’touch and flick’-interface. Om video’s en foto’s snel te uploaden heeft de camcorder een ingebouwde en uitschuifbare usb-aansluiting en ook Bloggie software aan boord. Met de Bloggie share-software is het mogelijk om video’s en foto’s op te laden op Sony’s Personal Space, een nieuwe online dienst om content veilig te delen. Via de usb-aansluiting kan je de Touch MHS-TS20 ook opladen.

Panorama’s
Deze Bloggie Touch kan ook 360-graden panorama’s in video- en fotomodus opnemen met de meegeleverde lensadapter. De resolutie van de 360-graden video’s is twee keer zo groot als bij de Bloggie pocketcamcorders van de vorige generatie. De Bloggie Touch MHS-TS20 kan tot vier uur video opnemen met een resolutie van 1280 x 720 pixels en met 30 beelden per seconde op het 8 GB interne geheugen. De pocketcamcorder heeft ook een HDMI-aansluiting om video’s en foto’s te bekijken op een HD-tv.

Beschikbaarheid
De Sony Bloggie Touch MHS-TS20K pocketcamcorder meet 15 x 107 x 52 mm en weegt 125 gram. Hij zal in november te koop zijn in de kleuren zwart, zilver en roze.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelInklapbare muis met touchstrip van Microsoft
Volgend artikelPhilips GoGear mp4-speler op basis van Android
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.