Full HD mediaspeler in gestroomlijnd ontwerp

0
30
Apacer AL670 Full HD Media Player

Apacer AL670 Full HD Media Player (© ; licentie: )

Apacer introduceert de AL670 Full HD Media Player met ondersteuning voor de meest voorkomende bestandsformaten, DTS audio en BiTorrent downloads.

De Apacer AL670 mediaspeler heeft een stijlvol strak ontwerp en is eenvoudig in gebruik. Je kunt een USB Drive of externe harde schijf aansluiten op de Apacer AL670 en de mediaspeler connecteren met een tv via een HDMI-, Component Video- of AV-kabel. De AL670 heeft ook een Ethernet-aansluiting. De media speler kan  connecteren met een NAS en heeft een BiTorent-functie om media binnen te halen. Via een optionele USB -adapter kan de ALS670 ook een draadloze verbinding maken.

De mediaspeler ondersteunt diverse bestandsformaten: MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV, FLV, MKV, RealVideo, M2TS en MOV video-; MP3, WAV, WMA, AAC, AC3 en OGG audio-; en JPEG, GIF, TIFF, en PNG fotoformaten. De AL670 heeft geen Blu-ray optische drive, maar de speler kan wel overweg met een m2ts-bestand, dezelfde beeld- en geluidscontainer gebruikt voor Blu-ray-video’s. Voor een betere audiobeleving is de AL670 uitgerust met DTS surrounding sound technologie. De grafische interface geeft je via een hotkey op de afstandsbediening onmiddellijk toegang tot het Film-Muziek-Foto-menu. De Apacer Al670 meet 165 (B) x 160 (H) x 35 (D) mm en weegt 310 gram. De prijs werd niet meegedeeld.

Foto van Apacer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBack to basics met nieuwste Aldi Medion pc
Volgend artikelExterne schijf met USB 3.0 presteert goed
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.